Gødning  

.
BMG Agro tilbyder dansk landbrug et stærkt sortiment af handelsgødning.

Gødningen indkøbes fra anerkendte gødningsleverandører i det meste af Europa, og der lægges stor vægt på at kvalitet og pris passer til efterspørgslen fra det danske marked.

BMG Agro distribuerer samgranuleret gødning, mekanisk blandet gødning og flydende gødning over hele landet.

Samgranuleret gødning:
Vi markedsfører et klassisk standard sortiment af samgranulerede gødninger der passer til de fleste afgrøder og arealer der dyrkes i Danmark. Gødningerne kommer typisk til en dansk havn hvorfra varen distribueres direkte til vores kunder i big bags eller løs.

Mekanisk blandet gødning:
På vores blandeanlæg på Kolding Havn producerer vi mekanisk blandet gødning. Der anvendes udelukkende ensartede gødninger af topkvalitet til denne produktion. Vi har et smalt standard sortiment af de mest købte NP & NPK gødninger. Derudover kan vi ved køb af minimum 30 ts producere netop den gødning du måtte ønske til dit aktuelle behov – få en pris på din ønske sammensætning.

Flydende gødning:
Vi tilbyder et bredt sortiment af flydende gødning fra FlexGødning/Yara. Det flydende gødning produceres løbende i forbrugssæsonen og køres direkte fra fabrik til landmandens tank.

NYHED: NS 21-23 svovlsur ammoniak
En helt ny kvalitet af svovlsur ammoniak, som giver en meget høj ensartethed i spredningen. Kvaliteten er god, prisen er skarp og fordelene er mange, læs mere i linket.
NS 21-23 svovlsur ammoniak produktblad

Download:
Gødningssortiment 2016-2017

 
 
BMG A/S - Haraldsvej 60, L6 - DK 8960 Randers SØ - Tlf. +45 70 26 96 00 - Fax +45 70 26 96 01 - CVR 27970435 - info@BMG.dk
 
Facebook Nyhedsmail